Köp och leveransvillkor

När du gör en beställning hos oss på hallbarskargard.se godkänner du också våra köpvillkor. Villkoren kan förändras, läs därför gärna igenom dem noga innan du bekräftar ditt köp.

1. Beställning

När du slutfört din beställning i kassan får du inom kort en orderbekräftelse från oss via e-post. Orderbekräftelsen är ditt kvitto på att vi tagit emot din order och skickas ut automatiskt från vårt system. Kontrollera alltid att din bekräftelse stämmer och spara den för eventuella kontakter med vår kundtjänst.

Skulle du mot förmodan inte få någon orderbekräftelse, vänligen kontrollera att din e-postadress stämmer och meddela Kundtjänst så skickar vi en ny. Alla beställningar som görs är bindande. För att genomföra en beställning hos oss måste du vara över 18 år. Är du minderårig behöver vi målsmans medgivande.

2. Priser

På hallbarskargard.se visas alla priser i svenska kronor inklusive moms. Kostnader för frakt tillkommer.

3. Betalsätt

Att handla på hallbarskargard.se är säkert och enkelt.

Din betalning hanteras i samarbete med PayPal och Svenska Bankgirocentralen. Har du frågor gällande din betalning, vänligen kontakta Kundtjänst (Skärgårdsidyllen Kayak & Outdoor) på +46 (0)708 12 20 29 och berätta vad ditt ärende gäller.

4. Frakt och leverans

Inom Sverige

Normalt levererar vi dina varor inom en vecka från det att din order har blivit bekräftad. Under högsäsong när många handlar hos oss kan det dröja lite längre. Medlemskap och engångsbidrag skickas ej; mail skickas ut med orderbekräftelsen av ditt köp.

5. Byte och retur

Om du vill returnera en vara har du ångerrätt inom 14 dagar från och med den dag du har mottagit din order alternativt orderbekräftelse enligt ovan.  Enklaste sättet är att vända sig till Kundtjänst. Det är viktigt att du anger ditt ordernummer för att vi skall kunna reglera din faktura så vi kan matcha din retur med din ursprungliga beställning.  Återbetalning till ditt konto sker inom 14 dagar.

6. Personuppgifter

Ideell förening Hållbar Skärgård behandlar personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). I samband med din registrering och beställning godkänner du att Ideell förening Hållbar Skärgård lagrar och använder dina personuppgifter för att fullgöra våra förpliktelser i samband med beställningen. Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till någon tredje part förutom om detta är nödvändigt för att kunna genomföra ordern/avtalet med dig eller om detta skulle krävas enligt lag. Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem.